Meny

Showroom

W.A. Bolins nya Showroom är beläget i Oxenstiernska malmgården på Storgatan 31, nära korsningen av Styrmansgatan på Östermalm i Stockholm. Våra besöks- och telefontider är måndag - fredag kl 10.00 – 17.00 med lunchstängt normalt mellan kl 12.30 – 14.00.

Besök oss efter tidsbokning. Välkomna!

I vårt nya showroom kan du beställa våra exklusiva smycken från egen ateljé. Vi kommer även ha ett litet exklusivt urval av föremål från våra särskilt utvalda leverantörer. Självfallet kommer våra klassiska produkter att finnas som smyckeägg, vigselringar och förlovningsringar. Även presentartiklar som exempelvis våra populära honungsspadar och barnskedar kommer vi fortsatt att erbjuda.

En nyhet är att vi kommer att utöka vårt lager av vintageföremål främst tillverkade av vår firma såväl i Ryssland som i Sverige. Det medför att vi kan vara intresserade att även köpa sådana föremål.

Även om vi från och med hösten 2017 inte längre håller egna auktioner, kan vi fortfarande bistå med vår expertis, vår erfarenhet och våra kontakter vid köp och försäljning av speciella föremål, såväl nyare som äldre.

butik

W.A. Bolin är ett familjeföretag aktivt sedan 1791, och har varit svenska och ryska hovjuvelerare i 226 år, varav 101 år i Sverige. Verksamheten drivs i dag av Christian Bolin som är sjätte generationen av juvelerarfamiljen Bolin. Firma Bolin var tillsammans med firma Fabergé de ledande juvelerarhusen i Ryssland före revolutionen 1917!

W.A. Bolin har under senare år haft sina butiker på Sturegatan 12 (1934 – 1989), Biblioteksgatan 10 (1972 – 1989), Stureplan 6 (1989 – 2005),  Sturegatan 6 (2005 – 2017). Det nyöppnade showroomet i  Oxenstiernska malmgården, ligger ovanför Sebastian Schildts verkstäder på Storgatan 31. Här ligger numer även W.A. Bolins ateljé. Detta utökade samarbete är en förlängning på ett mångårigt givande samarbete mellan firmorna och blir ett nytt spännande steg där samarbetet med Sebastian Schildt, firma Borgila med flera bildar ett centrum för högklassigt hantverk och design inom guld- och silversmide. Oxenstiernska malmgården är med övriga kulturhus och områdets parkmiljö en riktig oas i Stockholm. Bara miljön är en stimulerande upplevelse för såväl besökare som vi som arbetar här!