Meny

Butiken

W.A. Bolins butik är belägen på Sturegatan 6, invid Stureplan i hjärtat av Stockholm. I butiken visar vi alltid en utställning av vår aktuella kollektion av egentillverkade smycken.

UTFÖRSÄLJNING FRÅN 15 MAJ

I samband med W A Bolin avser att avveckla sin nuvarande verksamhet kommer butiken att ha minskade öppettider från och med 1 juli och att stänga i slutet av sommaren. Innan vi stänger butiken genomför vi en utförsäljning av vårt exklusiva lager. Utförsäljningen inleds den 15:e maj. Det kommer även i fortsättningen gå att göra beställningar och köpa ur lagret genom att besöka oss på avtalad tid. Under utförsäljningen kommer vi även utföra beställningar till särskilt attraktiva priser.

Efter butiken stänger på Sturegatan 6 kommer den nya besöksadressen meddelas under ”Kontakt” på denna hemsida, liksom övrig information om W.A. Bolins fortsatta verksamhet.

 

butikI

 

W.A. Bolin är ett familjeföretag sedan 226 år, har varit svensk och rysk hovjuvelerare sedan 1791, varav svensk hovjuvelerare sedan 1916 . Firman lägger ned sin nuvarande verksamhet men planerar att finnas kvar i mindre skala, där man även fortsättningsvis kan utföra köp och beställningar men nu genom att avtala tid.