Meny

Butiken

W.A. Bolins butik är belägen på Sturegatan 6, invid Stureplan i hjärtat av Stockholm. I butiken visar vi alltid en utställning av vår aktuella kollektion av egentillverkade smycken.

Utöver vår egen kollektion erbjuder vi också noggrant utvalda kollektioner, smycken och andra objekt av annans tillverkning vilka fyller våra krav på kvalitet och exklusivitet och som, framför allt, stämmer överens med vår smak. Man kan säga att vi säljer smycken och andra föremål av andra tillverkare för att kunna erbjuda våra kunder en ännu större bredd i prisbild och design. I vårt sortiment finns allt från enkla släta ringar till stora spektakulära parurer.

butikI butiken visas också ett litet utbud av antika smycken och silverföremål vilka varierar i omfattning och karaktär. Inför våra auktioner i april och november finns i butiken även utställningarna av auktionsobjekten.

W.A. Bolins butik är en lugn och trivsam miljö där våra kunder kan sitta ned i lugn och ro och få hjälp av vår kunniga personal, utan att känna den vanliga stress som är vanlig i butiksvärlden. Fullständig sekretess och diskretion är givetvis självklarheter. Bland vår personal finns kunniga gemologer och värderare som hjälper våra kunder att komponera och kombinera sina smycken.

Unikt för W.A. Bolin är också att vår ateljé ligger i direkt anslutning till butiken. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder en bättre och mer personlig service, då våra guldsmeder och vår övriga personal kan kommunicera direkt med kunderna om nytillverkning, beställningsarbeten, reparationer med mera.

W.A. Bolin är ett familjeföretag sedan 223 år tillbaka. Denna tradition borgar för kunskap, stabilitet och personligt engagemang.