Vigsel- & Förlovningsringar

Vigsel- och förlovningsringar är för de flesta det viktigaste smycket. Ibland är det också det första egna köpet av ett smycke. Det finns många alternativ och valet är betydelsefullt, en vigselring ska man ofta bära livet ut.

Hos W A Bolin får du något utöver det vanliga. Med vår egen ateljé i anslutning till vårt showroom kan vi erbjuda utsökt hantverk och hög servicenivå. I ateljén arbetar våra guldsmeder exklusivt för oss för att du ska få din egen W A Bolinring och förverkliga dina önskemål.

Därtill får du som W A Bolinkund tillgång till vårt kunnande och vår kompetens när du ska välja design, ädelstenar och ädelmetall för ditt smycke. Vissa modeller är unika för oss, andra är klassiska, gjorda på W A Bolinvis.

Stenstorlek, diamantkvalitet, prisexempel och varianter

Efter modellnamnet står mittstenens storlek på enstensringarna och på alliansringarna storleken på de enskilda stenarna, antalet stenar och total caratvikt efter snedstrecket. Ringmodellerna kan göras med olika storlekar på diamanterna. Det påverkar utseendet, vilket man ser flera exempel på bland alliansringarna. Detta gäller även enstenringarna.

W A Bolin använder vanligtvis kvalitéerna TW (G) vs1 i mittstenar och TW (G) vvs i stenar under 0,30 ct som sidostenar och i alliansringar. Avvikande kvalitéer anges i regel, men erhålls annars vid närmare förfrågan.

Vi anger prisexempel som vi försöker uppdatera med jämna mellanrum. Vi reserverar oss  för prisförändringar eftersom ringar tillverkas av guld, platina och diamanter som handlas i US dollar och valutakurserna kan tidvis förändras en hel del. Vid beställning gör vi alltid först en kostnadsberäkning efter aktuella kurser. Senast angivna prisexempel är från januari 2019.

Kontakta Christian Bolin på christian@bolin.se eller ring 08 54 50 77 70 för tidsbokning. I vårt showroom på Oxenstiernska malmgården kan du se närmare på våra förevisningsmodeller, få professionell rådgivning och diskutera hur just din ring ska se ut. Förevisningsringarna är del av lagret och det är givetvis möjligt att köpa direkt på plats om du till exempel av tidsskäl inte hinner beställa.

Vi har flera av ringarna av våra populäraste modeller i lager, du hittar dessa ringar under Butik.